Nikad lakše

S ovim trikom riješit ćete se masnoće od pečenja: Sve što vam treba je aluminijska folija

03.09.2020.
u 10:54

Iako je mast odlična za pečenje, može biti grozna za čišćenje. Bacanje u sudoper se nikako ne preporučuje jer može začepiti cijevi i uzrokovati niz problema. No, kada je vruća, bacanje u smeće također nije preporučljivo, prenosi metro.co.uk. Jedna žena je smislila odlično i jednostavno rješenje za ovaj problem. U objavi na Facebooku napisala je:

- Tek sam danas ovo saznala. Trebate baciti vruću mast u smeće? Aluminijsku foliju složite u sudoper prema odljevu za vodu, utočite mast i pričekajte da se ohladi, a zatim samo jednostavno bacite u smeće.

- Dodala je i dvije fotografije s kojima je pokazala kako izgleda aluminijska folija i mast koja se stvrdnula. Njezina ideja brzo je postala viralna i prikupila više od 200 tisuća lajkova. Mnogi su otkrili da su koristili razne stvari kako bi se riješili masti, ali da je svakako ovo jedan od lakših načina.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?