posjeta

Rukovodstvu GPBiH uručena SELEC-ova priznanja

adadd
18.04.2017.
u 16:35

Časnik za vezu BiH u SELEC-u Eldar Jahić 18. 4. 2017. rukovodstvu GPBiH je uručio Certificate of Honor za doprinos u borbi protiv organiziranog prekograničnog kriminala u operaciji „Bosfor“. Policijski službenik Jahić, u ime SELEC-a, ravnatelju GPBiH Zoranu Galiću je uručio srebrenu i zamjeniku ravnatelja Zijadu Sraboviću bronzanu medalju za uspješno realiziran „Bosfor“. SELEC-ova priznanja su uslijedila nakon što je ovaj Centar operaciju „Bosfor“ odabrao kao drugu najuspješniju na području Jugoistočne Europe. U operaciji pod pokroviteljstvom SELEC-a, koja je trajala nekoliko mjeseci, sudjelovale su: Turska, Bugarska, Rumunjska, Mađarska, Albanija, Crna Gora, Srbija, Hrvatska i BiH. Operacijom „Bosfor“, odnosno „Kabataš“, kako su je nazvale policijske agencije drugih zemalja, identificirana je organizirana kriminalna skupina koja je krijumčarila državljane Turske preko teritorija BiH u zemlje EU.

Uz srebrenu i bronzanu medalju i certifikat, Graničnoj policiji BiH je SELEC uručio novčanu nagradu od 600 američkih dolara kao priznanje za trud i ostvarene rezultate policijskih službenika.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?