Romantična veza Dubrovčanina koštala više od 3700 eura: Shvatio da je prevaren tek kad mu je poslala zadnju poruku

online
Pixabay
15.05.2024.
u 15:24

PU dubrovačko-neretvanska zaprimila je prijavu o romantičnoj prijevari u kojoj je 64-godišnjak oštećen za više od 3700 eura. 

U svojoj prijavi je objasnio da je početkom ožujka ove godine putem društvenih mreža stupio u kontakt sa ženskom osobom koja se predstavila kao državljanka Sirije te mu rekla da se trenutno nalazi u izbjegličkom kampu, piše Dnevnik.hr. 

Opisivala mu je teške uvjete u kojima se nalazi nakon čega mu je poslala e-mail adresu agencije koja se bavi spašavanjem osoba iz ratom razorenih dijelova Sirije. 

Dubrovčanin je stupio u kontakt s osobom iz navedene agencija koja mu je ustupila bankovni račun na koji je on u dva navrata uplatio ukupno 3710,00 za troškove prijevoza i izrade dokumenata na ime državljanke Sirije s kojom je dalje nastavio kontaktirati.

Kada mu je državljanka Sirije rekla da se nalazi u bolnici i da joj je za potrebe troškova liječenja potrebno uplatiti 2650 eura, oštećeni je shvatio da je prevaren i cijeli je slučaj prijavio policiji.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije