strava

Roditelji, djevojčica (1) i pas pronađeni mrtvi na pješačkoj stazi: Je li za misterioznu smrt kriva otrovna alga ili udar groma?

10.09.2021.
u 16:06

Istražuje se smrt obitelji i psa u Kaliforniji. Naime, tijela roditelja, jednogodišnje curice i psa pronađeni su na pješačkoj stazi. 

Jonathan Gerrish, Ellen Ching, kći Muji i pas Oski pronađeni su mrtvi 17. kolovoza u Nacionalnoj šumi Sierra.

Na temelju rezultata obdukcije istražitelji su potvrdili da ih nisu ubili plinovi iz obližnjeg rudnika niti oružje poput pištolja ili noža, što je dovelo do teorije da je obitelj umrla nakon kontakta s otrovnim algama, čiji su tragovi pronađeni u uzorku koji su istražitelji uzeli iz rijeke.

No istražitelji su sad preusmjerili istragu na mogući udar groma. Kako navodi Nacionalna meteorološka služba, "grom oštećuje prvenstveno živčani sustava, često s ozljedama mozga i živaca, a rijetko se događaju ozbiljne opekotine", navodi Daily Mail.

Na tijelima žrtava nisu vidljivi znakovi traume. Oko 10 posto udara gromova rezultira smrtnim ishodom, često zbog zastoja srca. U SAD-u grom ubije 49 ljudi godišnje, a stotine ih je ozlijeđeno.

Istražitelji nastavljaju intenzivno tragati za krivcem zbog kojeg je stradala ta obitelj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije