Pjesme s tribina orile su se sinoć ulicama grada na Neretvi

Rijeka navijača u bijelom potekla kroz Mostar, svi zajedno disali za Zrinjski

25.07.2023.
u 23:15

Mostar je jučer opet disao za Zrinjski. Plemići su u gradu na Neretvi dočekali Slovan iz Bratislave u prvom susretu drugog pretkola Lige prvaka.

Bijeli dresovi, majice...

U skladu s napucima iz kluba koji su stigli jučer tijekom dana navijači su na stadion pod Bijelim brijegom počeli pristizati i puna dva sata prije početka samoga susreta. Ozračje u samom Mostaru bilo je uzavrelo u predvečerje jučerašnjeg dana i ključalo je kako se bližio početak susreta. Gradom su se orile navijačke pjesme, praćene bubnjevima i navijačkim rekvizitima, a ulicama su se kretale rijeke navijača odjevenih u bijelo. Brojne obitelji došle su bodriti svoj klub s djecom. Huk i grlena pjesma vatrenih navijača mostarskih Plemića Ultrasa nisu ni na sekundu prestajali cijelo vrijeme prije, za vrijeme i poslije samoga susreta. Mnoštvo Mostaraca svih dobi odjenulo je prepoznatljive bijele dresove i iz svih smjerova se kretalo u smjeru stadiona pod Bijelim brijegom, čiji su reflektori u predvečerje bacali neku magičnu auru kao savršen okvir za ovu fenomenalnu sliku. Kao i na prethodnim utakmicama, Zrinjski su iz VIP lože bodrili predsjednik Uprave Denis Lasić, dopredsjednik Amir Gross Kabiri i izvršni dopredsjednik Danko Šulenta. Među ostalima, tu su se našli i dopredsjedatelj Doma naroda Parlamenta BiH, predsjednik HNS-a BiH i HDZ-a BiH Dragan Čović, gradonačelnik Mostara Mario Kordić, Darijana Katić Filipović, dopredsjednica HDZ-a BiH, drugi dužnosnici, ministri, gospodarstvenici, direktori... Plemiće je i ovaj put iz VIP lože bodrio poznati glazbenik "kralj dijaspore" Mate Bulić.

Ulaznice rasprodane

Naš fotoreporter je na atletskoj stazi stadiona prije početka utakmice uhvatio i kapetana Zrinjskog Nemanju Bilbiju. Napomenimo i to kako su ulaznice za ovaj susret 2. pretkola Lige prvaka rasprodane u samo 20 minuta od početka prodaje, a najmanje 800 osoba koje su čekale u redovima za kupnju karte ostalo je bez ulaznice. Mostar je jučer bio prijestolnica europskog nogometa u BiH, a igrači Zrinjskog najbolji ambasadori.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?