Veleposlanik Reilly s ministricom Katić

Podrška projektima za jačanje prometne povezanosti FBiH sa zemljama regije

04.03.2024.
u 17:03

Federalna ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić, danas je u prostorijama ministarstva u Mostaru, primila u nastupni posjet veleposlanika Velike Britanije u BiH NJ.E. Juliana Reilly-a.

Ministrica Katić je na današnjem sastanku iskazala riječi dobrodošlice i zahvalu za posjet kao i zainteresiranosti za rad ministarstva. Također, upoznala je veleposlanika sa statusima projekata i planom realizacije istih te su razgovarali o aktualnim temama u području razvoja prometne infrastrukture i cyber sigurnosti kao i mogućnosti intenziviranja suradnje na ovim područjima.

Razgovarano je i o potencijalu za ulaganje britanskih kompanija u oblasti transporta, razvoju željezničke infrastrukture kao i o važnosti Zakona o informacijskoj sigurnosti.

Veleposlanik NJ.E. Julian Reilly je zahvalio ministrici na gostoprimstvu te iskazao podršku svim projektima koji imaju za cilj jačanje prometne povezanosti Federacije Bosne i Hercegovine sa zemljama regije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije