Salko Bukvarević

Registar korisnika braniteljsko invalidske zaštite dostupan 29. siječnja

Salko Bukvarević
24.01.2018.
u 21:54

Federalni ministar za pitanja branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata Salko Bukvarević zahvalio se zastupnicima na iscrpnoj raspravi o problematici branteljske populacije na izvanrednoj sjednici Zastupničkog doma Parlamenta FBiH.

Najavio da će institucijama Federacije BiH 29. siječnja biti uručen i dostupan Jedinstveni registar korisnika braniteljsko invalidske zaštite, a Registar branitelja BiH će početi s objavom 19. veljače iz Tuzle, jer želi da prvo bude objavljen njegov karton s podacima koliko je sudjelovao u ratu i što je sve dobio od države. 

- Bilo što da u ovom trenutku kažem pored usvojenog proračuna FBiH bilo bi neozbiljno. Prihvaćam da pripremim materijale za bilo koju sjednicu koju zakažete, a da se u tu pripremu obvezno uključe predstavnici Federalnog ministarstva financija - poručio je Bukvarević zastupnicima.

U nastavku sjednice šefovi zastupničkih klubova na osnovu zahtjeva branitelja, koji još uvijek prosvjeduju ispred Federalnog parlamenta, trebaju formirati zaključke o kojima će se potom izjasniti Zastupnički dom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije