Zvizdić s Fergusonom

Reforme jedini siguran put ka Europskoj uniji

Zvizdić Ferguson
21.10.2015.
u 18:32

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić održao je danas sastanak s veleposlanikom Ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u BiH Edwardom Fergusonom koji je pohvalio napredak koji je ostvaren u proteklom razdoblju

Razgovarali su o ispunjavanju ciljeva koje BiH ima na putu ka Europskoj uniji i NATO. Predsjedavajući Zvizdić je rekao da se zacrtane obveze iz reformske agende ispunjavaju i da će Vijeće ministara BiH raditi kako bi se ostvario još vidljiviji napredak i kako bi BiH početkom slijedeće godine mogla predati kredibilnu aplikaciju za članstvo u Europskoj uniji. 

Veleposlanik Ferguson je izrazio podršku Velike Britanije naporima Vijeća ministara BiH u ispunjavanju obveza i reformi i rekao da je to jedini siguran put ka Europskoj uniji. 

Predsjedavajući Zvizdić je upoznao veleposlanika Fergusona i s pripremama za održavanje zajedničke sjednice Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Srbije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?