Brzo i jednostavno

Recept: Zapečene punjene gljive

17.11.2021.
u 09:27

Gljive punjene kozjim sirom i slaninom zapečene u pećnici.

Sastojci:

– 10 većih šampinjona

– 4-5 velikih žlica kozjeg sira

– 100 g slanine

– 1 vezica peršina

– sol, papar i začini po želji

Priprema:

Očistiti gljive.

Slaninu sitno nasjeckati prodinstati u tavi s malo ulja. Peršin također sitno nasjeckati.

U posudi izmiješati pripremljene gljive i slaninu sa sirom peršinom i začinima.

Napuniti gljive i staviti u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva oko 20 minuta.

Dobar tek!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?