Tomislavgrad:

Razvojačenim braniteljima dodijeljena jednokratna novčana pomoć

branitelji
14.01.2019.
u 12:50

Na nedavno objavljeni Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu jednokratne novčane pomoći za rješavanje statusnih pitanja branitelja i članova njihovih obitelji za 2018. godinu prijavila su se ukupno 252 branitelja ili člana njihovih obitelji s područja Općine Tomislavgrad.

Pozitivno riješenih zahtjeva je 211, a negativnih 41. Utvrđena naknada za jednokratnu pomoć iznosi 5 KM za svaki mjesec sudjelovanja u oružanim snagama, piše Tomislavcity.com.
 
Rješenja o dodjeli jednokratne pomoći mogu se preuzeti u Grupi za pitanja evidencija iz oblasti vojne obveze za područje Općine Tomislavgrad.

Protiv negativnoga rješenja može se izjaviti prigovor donositelju rješenja, u roku od 8 dana od dana prijema rješenja, putem nadležne Grupe za pitanja evidencija iz oblasti vojne obveze, navodi se u priopćenju Grupe za pitanja evidencija iz oblasti vojne obveze za područje Općine Tomislavgrad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?