Vlada Federacije BiH

Razriješeni članovi Uprave JP "BH Pošta" i imenovani vršioci dužnosti

vlada
VL FOTO
30.11.2015.
u 14:37

Federalna vlada danas je na hitnoj, telefonski održanoj sjednici, dala prethodnu suglasnost Nadzornom odboru JP „BH Pošta" d.o.o. Sarajevo za razrješenje dužnosti članova Uprave ovog privrednog društva - direktora i izvršnih direktora, zbog isteka mandata.

Istovremeno, data je prethodna suglasnost Nadzornom odboru JP „BH Pošta" d.o.o. Sarajevo za imenovanje vršilaca ovih dužnosti do okončanja konkursne procedure, a najduže do šest mjeseci i to za Mirsada Mujića (v.d. direktor), Mensuda Bašića (v.d. izvršni direktor za ekonomsko- financijske poslove), Nedima Matorugu (v.d. izvršni direktor za razvoj i informacione sisteme) i Nezirana Đogu (v.d. izvršni direktor za poštanski promet).

Ove odluke stupaju na snagu danom donošenja i bit će objavljene u "Službenim novinama Federacije BiH", priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije