VJEKOSLAV BEVANDA:
Povratak na članak

Ratne brodove u Neum doveo je Lagumdžija i time uništava turizam

Mehanizam koordinacije nije prihvaćen zbog vlasti u Federaciji

Komentari 8

MA
mate45
11:14 02.07.2014.

Tu postoji jednostavno rješenje. Na dan uplovljavanja brodova organizirati prosvjed građanja tako da brodicama zapriječe ulaz u Neumski zaljev. Tako se brani domovina.

VL
AL
alexije
03:31 03.07.2014.

Bosnijak stani malo bolan,pa zar nije lijepo dogovoreno u Vasingtonu kad je stvarana federacija muslimana i hrvata da hrvati mogu imati i hrvatsko drzavljanstvo,a zar nije slucajno Dodik zvao brodove iz Turske.Ma nema price sa vama bosnijac kad mislite da ste uvjek u pravu i da ste veci mucenici od jevreja.

VL
H2
hercegovac - 2
17:05 03.07.2014.

Kakva "rutinska suglasnost", zar taj Lagum... ne želi poštivati institucije nazovi Države kakva je,je i kao "šerif" bez imalo odgovornosti za ono što radi nanosi još jednu štetu, pored prirodne katastrofe, za BiH ( puna su ga usta te BiH)iH) i u jeku turističke sezone dovlači brodove njemu drage države pokazujući silu. Institucije Države moraju intervenirati i zaustaviti tog "šerifa", a lokalna zajednica poduzeti sve da ti ni malo dragi brodovi ne uplove u dragulj Neuma.

VL
GA
gaki
11:38 07.07.2014.

samo mi jedno nije jasno pustiti brodove koji nose imena ljudi koji su 500 god haracili i nanosili veliko zlo ljudima na ovim prostorima i zato ja nevididim nikakve razlike da uplovi brod njemacke ratne mornarice pod imenom hitlera

VL
CO
cope
22:48 02.07.2014.

Bevanda ne kaki

VL
BO
Bosnjak
23:51 02.07.2014.

Da a ti gospodine kreiras BiH politiku za SVE narode i pricas o BiH na velika usta ali u djepu nosis Hrvatsku putovnicu i pripadas partiji ciji vodja docekuje haske (den haag) prijatelje u Busovaci...kakav Lagumdjija i brodovi ! O cemu ti ?

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.