Direktor zračne luke

Raspudić: Ovo je najtragičniji dan za BiH i Mostar

Faktor
14.05.2017.
u 13:06

"Ovo je strašna tragedija koja se ne može opisati riječima. Ne znam na koji način da iskažem osobnu bol", istaknuo je Raspudić.

Članovi tima kojeg je okupilo Ministarstvo prometa i veza BiH vrše istragu o jučerašnjoj zrakoplovnoj nesreći kod Mostara u kojoj je smrtno stradalo pet osoba. Direktor Zračne luke Mostar Marin Raspudić, koji se nalazi na terenu s istražnim timom, izjavio je kako je "ovo jedan od najtragičnijih dana za BiH i Mostar", piše Klix.ba. 

Raspudić je kazao kako će bh. javnost biti informirana o rezultatima istrage u skladu s pravilima Direkcije za civilno zrakoplovstvo BiH (BHDCA).

"Ovo je strašna tragedija koja se ne može opisati riječima. Ne znam na koji način da iskažem osobnu bol. Ovo je jedan od najtragičnijih dana za BiH i Mostar. Još jednom izražavam sućut obiteljima stradalih koje ću posjetiti. Trudit ćemo se maksimalno da ih uz neke naše psiho-fizičke mogućnosti vratimo u život. Imamo podršku svih institucija da se ovim obiteljima maksimalno izađe u susret. Ne znam što više reći, nemam riječi", istaknuo je Raspudić.

Direktor Zračne luke Mostar dodao je kako je jučerašnja zrakoplovna nesreća imala "najcrnji mogući scenarij".

"Stradali su naši radnici i njihova djeca. Dvoje poginule djece su od našeg kolege Lovrića, a treće dijete je od kolege Sanjina. Druge dvije poginule osobe su starije", kratko je kazao Raspudić.

Već od ranije poznato je kako je pored troje djece u dobi od 8 do 11 godina u nesreći stradao i instruktor Ivan Karačć, koji je upravljao avionom. Raspudić nije mogao otkriti identitet pete stradale osobe.

Povezana vijest: 

Raspudić: Poginulo dvoje djece radnika Zračne luke Mostar

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?