sastanak u Sarajevu

Ramljak: Moj fokus će sada biti situacija u BiH

Igor Soban/PIXSELL
23.06.2017.
u 13:18

"Moj fokus će biti na situaciju u Bosni i Hercegovini, odnosno stabiliziranje situacije na bh. tržištu, s obzirom na to da imamo određenih problema s dobavljačima", kazao je Ramljak.

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić i premijer Federacije BiH Fadil Novalić sastali su se danas s povjerenikom Vlade Republike Hrvatske za Agrokor. Nakon sastanka upućene su optimistične poruke, kako za radnike, tako i za dobavljače, piše Klix.ba. 

Ante Ramljak je kazao da su u nizu dosadašnjih vrlo otvorenih, konstruktivnih sastanaka napravili velike pomake. 

"Moj fokus će biti na situaciju u Bosni i Hercegovini, odnosno stabiliziranje situacije na bh. tržištu, s obzirom na to da imamo određenih problema s dobavljačima", kazao je Ramljak.

Dodao je da su uspjeli osigurati financiranje Agrokor grupe te da će se sada posvetiti situaciji u BiH. 

"Siguran sam da ćemo iznaći jedno pozitivno rješenje za sve. O svemu ćemo vas pravovremeno izvještavati. Idući tjedan ćemo imati jedan veliki sasatanak s dobavljačima", poručio je Ramljak.

Istaknuo je da trenutna situacija nije nešto na što ne treba obraćati pažnju, ali nije toliko kritična da bi se pričalo o velikom broju otpuštanja ljudi.

"Mir nam je svima potreban u ovom trenutku kako bismo iznašli najbolje rješenje za sve, kako za zaposlenike, tako i za kupce i dobavljače", zaključio je Ramljak.

Denis Zvizdić je kazao da postoji jedan vrlo ozbiljan, profesionalan odnos prema restruktuiranju tvrtki u BiH te da Vijeće ministara BiH aktivno radi na tome.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije