Neum

Radničke sportske igre u sindikalnoj organizaciji

12.09.2015.
u 06:15

Igre otvorio ministar komunalnog gospodarstva SŽ Senad Hasanspahić

U petak je upriličena svečana ceremonija otvaranja "Komunalijade 2015." na sportskim terenima hotela Zenit u Neumu. Kao i prijašnjih godina, organizator radničko-sportskih igara "Komunalijada" je Sindikat komunalnog gospodarstva u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Natjecatelji

Na ovogodišnjoj "Komunalijadi", koja se održava u jedinom bosanskohercegovačkom gradiću na obali Jadranskoga mora, sudjeluje oko 700 natjecatelja iz cijele Federacije Bosne i Hercegovine koji se natječu u sedam radnih i pet sportskih disciplina.

Uz natjecatelje koji sudjeluju u igrama, "Komunalijadi" su nazočili i brojni predstavnici županijskih i federalnih vlasti, poznati gospodarstvenici, kao i mnogi gosti iz zemlje i inozemstva, te direktori četrdesetak javnih komunalnih poduzeća iz Federacije Bosne i Hercegovine.

Dobrodošlica

Na otvaranju igara uime grada domaćina nazočnima se obratio načelnik općine Neum Živko Matuško.

- Meni je pripala čast uime općine Neum pozdraviti sve natjecatelje "Komunalijade 2015.", sve sponzore, direktore komunalnih poduzeća te posebno organizatora Sindikat komunalnog gospodarstva i sve ostale nazočne prijatelje i goste.

Kako vidite, Neum ide svake godine naprijed, te se kao turističko mjesto može pohvaliti sa sve više gostiju i turista.

Drago nam je što ste se i vi večeras u Neumu okupili u ovolikome broju na igrama "Komunalijada 2015." - kazao je načelnik općine Neum Živko Matuško.

Nazočnima se obratio i premijer Sarajevske županije Elmedin Konaković koji je pozdravio sve nazočne na svečanosti ceremonije otvaranja "Komunalijada 2015." te im poželio uspjeh u igrama.

Igre je na svečanoj ceremoniji "Komunalijada 2015." otvorio ministar komunalnoga gospodarstva i infrastrukture u Vladi Sarajevske županije Senad Hasanspahić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije