Mostar

Radnici Binga koji je izgorio neće ostati bez posla, gradit će se još veći objekt

bingo
24.04.2017.
u 12:49

Na mjestu izgorjelog tržnog centra bit će izgrađen novi Bingo koji će biti još veći nego što je bio onaj koji je u subotu nestao u plamenu

U subotu navečer u požaru je do temelja izgorio Trgovački centar Bingo na sjevernom izlazu iz Mostara. Objekt je u samo par sati u potpunosti izgorio, a danas ujutro trebao bi krenuti očevid u kojem bi se trebalo doznati više informacija u vezi ovoga požara.

Zabrinuti radnici Binga u subotu navečer su promatrali kako "gore" njihova radna mjesta i sa strahom očekivali sutrašnji dan. U nedjelju ujutro stigli su vlasnici i menadžment Binga te su nakon obilaska požarišta porazgovarali i sa radnicima, prenosi hercegovina.info.

Na mjestu izgorjelog tržnog centra bit će izgrađen novi Bingo koji će biti još veći nego što je bio onaj koji je u subotu nestao u plamenu, a radnici neće ostati bez posla, rečeno je na nedjeljnom sastanku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?