imenovana

Radmila Čičković v.d.direktora 'Elektroprivrede RS-a'

20.04.2018.
u 17:54

Radmila Čičković danas je imenovana je za vršiteljicu dužnosti generalnog direktora "Elektroprivrede Republike Srpske", umjesto Željka Kovačevića.

Čičković je dosad obavljala dužnost v.d. direktora Zavoda za statistiku RS. Primopredaja dužnosti se očekuje sljedeći tjedan. .

Na sjednici u Banjoj Luci Nadzorni odbor ovog javnog poduzeća prihvatio je ostavke kompletne uprave predvođene v.d. generalnim direktorom Željkom Kovačevićem.

Za vršitelja dužnosti izvršnog direktora za organizacijsko-pravne poslove imenovan je Dragoljub Reljić, a za vršitelja dužnosti direktora za ekonomsko-financijske poslove Darko Milunović.

Zamjenik predsjednika Nadzornog odbora “Eelektroprivrede RS-a” Nebojša Rikalo je dodao da će ostali članovi uprave biti imenovani u narednom razdoblju. 

Prethodno je danas predsjednica Vlade RS-a Željka Cvijanović rekla je da su članovi uprave “Elektroprivrede RS” podnijeli ostavke zbog gubitaka u poslovanju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije