tribina o položaju bh. Hrvata
Povratak na članak

Puljić: Položaj Hrvata u BiH je težak, borimo se sačuvati nacionalni identitet

Položaj Hrvata u Bosni i Hercegovini je težak, no borimo se sačuvati nacionalni identitet, a smeta nam što nemamo jednaka prava kao druga dva naroda, i na to stalno upozoravam i želim da se ispravi - rekao je kardinal Puljić

Komentari 1

BR
brodarevac
13:21 26.09.2019.

Čudno kakvim podatcima se barata, zaboravlja da je u 5 županija HDZ na vlasti, da Hrvati su uposleni 1/3 u svim državnim organima po ključu i da ta 1/3 vlasti upošljava procentualno veći broj Hrvata nego Bošnjaka, da je Aluminij HZHB, Eronet (propali giganti koji su upošljavali čisto Hrvatsko stanovništvo) pokradeni od tog istog hrvatskog legitimnog predstavnika, a da je pomoć stizala iz budžeta koji se većinom puni od strane Bošnjeka ..... i tako redom. Uz dužno poštovanje, slabi su vam informatori, puno je veći procenat Bošnjaka koji ne rade nego Hrvata u BiH. Ali to je statistika o kojoj uvaženi ne želi da razmišlja.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.