svečano dočekan

Prvi zrakoplov Wizz Aira sletio u Banju Luku

03.06.2021.
u 13:56

Na Međunarodnu zračnu luku u Banjoj Luci danas je vodenim topovima svečano dočekan prvi let kompanije "Wizz Air" na liniji Dortmund-Banja Luka.

To je prvi let niskoproračunske tvrtke “Wizz Air”, čiji predstavnici najavljuju još tri linije sa međunarodne zračne luke u Mahovljanima ka Europi.

Riječ je o linijama za Eindhoven u Nizozemskoj, Bazel- Miluz u Francuskoj i Malme u Švedskoj. Cijena karte u jednom smjeru stoji 19,99 eura.

Prve putnike dočekali su, između ostalih, ministar prometa i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić i generalni direktor “Aerodroma Banja luka” Milan Račić.

Zrakoplovna linija Dortmund-Banja luka prometovat dva puta tjedno.

Očekuje se da će nove linije stimulisati sektor vazduhoplovstva i ugostiteljstva u regiji, a građane BiH iz dijaspore bolje povezati sa rodbinom i prijateljima u zemlji.

Inače, sa banjolučke zračne luke najavljen je i sezonski let za Tivat, a povratna karta AirMontenegro trebala bi biti oko 89 eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije