Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Prva Akademija digitalnog marketinga u Hercegovini – otvorene prijave!

06. ožujka 2019. u 13:12 0 komentara 78 prikaza

Digitalni marketing je nezaobilazan dio suvremenog poslovanja. Stručnjaci za digitalni marketing znaju trikove kojima njihov proizvod dolazi do ciljane publike i osvaja željena tržišta. To je razlog zašto digital marketing menadžeri u poduzećima širom svijeta
zarađuju više od 90.000 USD godišnje čineći ovo zanimanje jednim od najpopularnijih u suvremenom poslovnom svijetu, priopćeno je iz INTERA Technology Park Mostar. 

Akademija digitalnog marketinga u INTERA TP-u

Po prvi puta u Hercegovini, imate priliku za sveobuhvatnu obuku iz prestižnog polja digitalnog marketinga na jednom mjestu. Centar za obuke INTERA TP-a organizira Akademiju digitalnog marketinga koja će započeti u travnju, trajat će 84 sata, a održavat će se u poslijepodnevnim satima i subotama, u prostorijama INTERA TP-a.

Polaznici će učiti od vodećih stručnjaka u različitim poljima digitalnog marketinga. Kroz teorijska predavanja i rad na praktičnim zadacima, polaznici će imati priliku steći cjelokupna znanja i vještine za pravilno i uspješno korištenje alata i tehnika digitalnog
marketinga.

Kome je namijenjena Akademija digitalnog marketinga?

Akademija digitalnog marketinga namijenjena je zaposlenima u prodaji i marketingu, menadžerima malih i srednjih poduzeća i organizacija iz javnog i privatnog sektora, sadašnjim i budućim freelancerima te svima koji žele steći i unaprijediti prodajne i
marketinške vještine i znanja. Bilo da ste jedini zaposlenik zadužen za marketinške aktivnosti nekog poduzeća ili ste
dijelom cijelog marketinškog odjela ili čak agencije, bilo da vodite svoje poduzeće ili radite samostalno kao freelancer, napredna znanja iz područja digitalnog marketinga neophodna su da biste lansirali svoj posao u vrh poslovnog svijeta.

Kakva znanja ćete steći?

Nakon uspješnog pohađanja Akademije, moći ćete samostalno vladati ključnim marketinškim alatima, istražiti tržište, osmisliti, voditi i pratiti marketinške kampanje putem digitalnih medija i društvenih mreža, ali i pravilno ciljati publiku, ostvariti najveću dobit od uloženih sredstava, te povećati organski promet i koristiti digitalne medije za besplatni marketing.

Vodeći stručnjaci na polju digitalnog marketinga obučit će vas za set marketinških alata i tehnika poput Google Ads-a, Facebook i Instagram oglašavanja, Facebook Pixela, remarketinga, Copywritinga, SEO-a, naprednog istraživanja ključnih riječi, korištenja
baza podataka u poslovanju, e-mail marketinga, te PR-a i odnosa s medijima.

Tijekom 84 sata Akademije digitalnog marketinga, polaznici će steći kompletan set znanja i iskustava kojima će samouvjereno konkurirati na tržištu rada, a svoje proizvode i usluge promovirati i prodavati bolje od konkurencije.

Kako se prijaviti?

Prijavni obrazac moguće je pronaći na linku, a više informacija dobiti na prijave@intera.ba.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.