Banja Luka

Prosvjednici: Ako dođe dovoljno ljudi, Dodikova oligarhija i režim padaju u vodu

prosvjedi rs
Klix
14.05.2016.
u 10:50

Prosvjed oporbe pod nazivom "Oslobodimo Srpsku" i miting vladajuće koalicije pod nazivom "Srcem za Srpsku! Stop izdaji" održavaju se danas u Banjoj Luci. Građani koji podržavaju oporbu već se okupljaju u parku "Mladen Stojanović", a u razgovoru za Klix.ba izražavaju nezadovoljstvo vladajućom strukturom u Republici Srpskoj.

Njegoš Tomić, koji već 88 dana izražava nezadovoljstvo u parku, danas će biti jedan od govornika na prosvjedima oporbe.

"Danas će doći mnogo nezadovoljnih, gladnih, obespravljenih, potlačenih i orobljenih ljudi u 21. stoljeću. Ovu državu su stvarali oni i njihovi očevi. Došli su u situaciju da gladni moraju izraziti svoje nezadovoljstvo u parku 'Mladen Stojanović', gdje će se pokušati izboriti protiv nepravde. Ovako više ne može. Ako dođe dovoljan broj ljudi, oligarhija i režim Milorada Dodika padaju u vodu. Pozvat ću narod da ostane u parku sa mnom. Najveća glupost koju je Dodik uradio je sazivanje mitinga na istom mjestu, a čini se da on želi krvoproliće", izjavio je Tomić.

Ističe da je u komunikaciji s predsjednikom RS-a najvažnije biti bezobrazan, jer je to njegov način govora.

"Trebamo se svi ugledati na predsjednika koji nas predstavlja i ja se danas ponašam kao on prethodnih 12 godina", dodao je Tomić. 

Vid Rajić iz Laktaša je umirovljenik koji je cijeli rat bio u BiH i navodi kako danas nema nikakvih prava. Prema njegovom mišljenju, ako se ovako stanje nastavi, u RS-u nema života.

Osamdesetogodišnji umirovljenik danas je također među prosvjednicima u Banjoj Luci i ističe kako narod ne očekuje ništa dobro. 

"Prosvjedima se ništa ne rješava, osobito ne u isto vrijeme dva skupa. Ovo je samo borba za vlast i stolicu, Dodika ništa drugo ne zanima", navodi umirovljenik. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dameanu
Dameanu
11:27 14.05.2016.

dobro da se ciste izmedju sebe.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?