ZATOČEN U OČEVOM PODRUMU 20 GODINA:

Pronašli ga vezanog za krevet, pod je bio pun izmeta…

ZATOČEN U OČEVOM PODRUMU 20 GODINA:
25.10.2016.
u 19:15

Brazilac Armando de Andrade (36) oslobođen je jučer iz očeva podruma nakon 20 godina zatočeništva, piše Globo.

Brazilska policija na Armanda je nabasala sasvim slučajno, tražeći članove narkobande u gradu Sao Paolu. Nestao je kad mu je bilo 16 godina, a posljednja dva desetljeća navodno je proveo svezan za mali krevet u sobi bez prozora, u kući u kojoj su živjeli njegov otac i maćeha, prenosi Net.hr

Potresni detalji zatočeništva

 

Prema izjavama svjedoka, njegovo je fizičko stanje bilo katastrofalno. Imao je “goleme” nokte na nogama i prstima, bradu gotovo do koljena i bio je iznimno neuhranjen. Da stvar bude još gora, cijeli pod “sobička” bio je prekriven ljudskim izmetom.

“Kad smo ušli u sobu jedva je ustao i nije progovorio niti riječi. Izveli smo ga van, ali i dalje nije govorio. Nismo znali je li uplašen ili nadrogiran. Uopće nam se nije mogao predstaviti. Odmah je prebačen u bolnicu”, kazao je šef policije Celso Marchiori.

Policija ne vjeruje da je Armando u toj sobi proveo svih 20 godina. S obzirom na sanitarne uvjete i na činjenicu da soba nema prozore, uvjereni su da preživljavanje ne bi bilo moguće.

Susjede uvjerili da se odselio na drugi kraj Brazila

Susjedi u četvrti Guarulhos prisjećaju se Armanda kao normalnog šesnaestogodišnjaka koji je obožavao skateboard i gitaru, a zatim je odjednom nestao.

Prijatelji ga više nikad nisu vidjeli, a obitelj je tvrdila da se preselio na drugi kraj Brazila i “da mu život ide odlično”.

Susjed Aparecido Rocha Brasil vjeruje kako su njegov otac i maćeha dječaka odlučili zatočiti nakon što su krenuli eksperimentirati s alkoholom.

“Kad god bismo pitali za njega uvijek su govorili istu stvar. Dobro je, živi na sjeveroistoku, radi i gradi obitelj. To je sve što su nam govorili”, prisjetio se za brazilski Globo Ederson Silva, Armandov prijatelj iz djetinjstva.

Armandov otac Amancio de Andrade odbacuje optužbe i tvrdi da je njegov sin napustio dom sa 18 godina, i da se vratio prošlog tjedna zatraživši da ga zaključaju u sobicu kako bi se odviknuo od droge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije