JP Elektroprivreda BiH:

Promjena dnevnih tarifnih stavova prelaskom na ljetno računanje vremena

elektroprivreda
24.03.2016.
u 16:20

Prelaskom na ljetno računanje vremena, 27. ožujka ove godine, nastupit će i promjena u primjeni većih i manjih dnevnih tarifnih stavova u obračunu potrošenje električne energije, odnosno mijenja se vrijeme važenja tzv. jeftinije i skuplje struje.  

Kako je saopćeno iz JP Elektroprivreda BiH, za domaćinstva koja posjeduju dvotarifna brojila, manji dnevni tarifni stavovi primjenjivaće se radnim danima i subotom u periodima od 14.00 do 17.00 i od 23.00 do 8.00 sati, a nedjeljom cijeli dan, prenosi Fena.

Za ostale kupce JP Elektroprivrede BiH, manji dnevni tarifni stavovi primjenjivat će se radnim danima u periodima od 23.00 do 8.00 sati, a subotom i nedjeljom cijeli dan.

Cijena električne energije za domaćinstva, koja imaju jednotarifna brojila, iznosi 13,46 feninga/kWh. Za dvotarifna brojila cijena veće tarife iznosi 16,82 feninga/kWh, a cijena manje tarife 8,41 feninga/kWh, navode iz Službe za komunikacije Elektroprivrede BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?