nakon prometne nesreće

Prometni kolaps zbog uklanjanja cisterne kod Jablanice

Foto: N1
1/2
01.08.2017.
u 21:02

Cisterna koja je danas sudjelovala u prometnoj nesreći kod Jablanice u mjestu Donje Paprasko je uklonjena s ceste, pa je prometovanje na dionici Ostrožac - Jablanica nastavljeno. Ipak, stvorile su se kilometarske kolone i neviđene gužve, javlja N1. 

Prometna nesreća se dogodila oko 12:45 sati na magistralnom putu M-17 u mjestu Donje Paprasko koje se nalazi sjeverno od Jablanice. 

U sudaru su sudjelovala tri vozila, a zbog cisterne koja se popriječila na cesti stvorene su neviđene gužve koje su dovele do prometnog kolapsa.

"Višesatno čekanje stvorilo je čepove. Na nekim mjestima stvorile su se i po dvije kolone u jednom pravcu, sada treba vremena. Pozivamo vozače na pojačani oprez i strpljenje", rečeno je za N1 iz Operativnog centra Policijske stanice Konjic.

Također, rečeno je da je cisterna sklonjena u 17:30, ali da je potrebno dodatno vrijeme da se promet normalizira. 

"Ljudi s djecom izlaze iz auta. Mrak pada, a stoji se već 4-5 sati na dužini od samo 8,9 kilometara", kazao je za N1 jedan od čitatelja koji je zarobljen u koloni.

U nesreći je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljkede, a uviđaj su obavili pripadnici MUP-a HNŽ.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije