vrijeme narednih dana

Proljeće na početku 2022. godine, temperature do 18 stupnjeva

vrijeme
01.01.2022.
u 09:30

U Bosni i Hercegovini danas će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove s maglom i niskim oblacima, koja ponegdje može biti i dugotrajna.

Vjetar će biti slab do umjeren sjevernog smjera. Jutarnja temperatura od 1 do 7, na jugu do 12, a najviša dnevna od 12 do 18 stupnjeva.

U Sarajevu umjereno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prije podne s maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura oko 3, a najviša dnevna oko 12 stupnjeva.

U nedjelju će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Prije podne u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove može biti magle ili niskih oblaka. Jutarnja temperatura od 2 do 7, na jugu do 12, a najviša dnevna od 10 do 16, na jugu do 18 stupnjeva.

U ponedjeljak nas očekuje umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu do 11, a najviša dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stupnjeva, prenosi Klix.

I u utorak će biti umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se u sjeveroistočnim područjima. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tijekom dana, ponegdje u jugozapadnim područjima može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu do 11, a najviša dnevna od 10 do 18 stupnjeva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije