Predstavljanje kandidata u Mostaru

"Program HDZ-a BiH zasniva se na kvaliteti života svih građana Mostara"

hdz bih mostar jugozapad
27.11.2020.
u 07:30

U nastavku kampanje Hrvatske demokratske zajednice (HDZ BiH) za predstojeće Lokalne izbore 2020, koji će se u Mostaru održati u nedjelju, 20. prosinca 2020., nakon punih dvanaest godina, na Trgu hrvatskih velikana, uz poštivanje epidemioloških mjera svoj program građankama i građanima Mostara predstavili su nositelj Liste HDZ BiH za Gradsko područje Jugozapad Ivan Zelenika i kandidati, a predstavljena je i Gradska lista HDZ BiH za Gradsko vijeće.

Na Trgu koji je bio prepun Mostarki i Mostaraca nositelj Zelenika i kandidati su se predstavili osobno iskoristivši prigodu za upoznati žitelje s izbornim programom HDZ-a BiH koji se zasniva na kvaliteti života svih građana Mostara u uvjetima pandemije COVID-a 19.

Zbog epidemioloških razloga i zdravstvene sigurnosti građana izborna kampanja odvijat će se i putem društvenih mreža i digitalnih platformi.

Nositelj liste Ivan Zelenika i kandidati gradskog područja Jugozapad i Gradske liste još jednom su ukazali na važnost izlaska na izbore 20. prosinca i sudjelovanja građana u izboru budućih gradskih vijećnika.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije