Zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH

Prodanović: Moguće izmjene Izbornog zakona ako postoji politička volja

ads
FENA
05.04.2017.
u 12:33

Zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i član Interresorne radne grupe za izmjenu izbornog zakonodavstva BiH Lazar Prodanović (SNSD) je, govoreći o mogućim izmjenama Izbornog zakona BiH, kazao da je sve moguće ako postoji politička volja, dodajući da ovog trenutka ne postoji u dovoljnoj mjeri.

- Smatram da bi bilo značajno pomoći rad Interresorne radne grupe kako bi izmjene izbornog zakonodavstva, koje se odnose na opće izbore, bile u funkciji objektivnih, fer i nepristrasnih izbora u kojima ne bi drugi glasali uime građana - istaknuo je Prodanović.

Po njegovim riječima, Izborni zakon BiH je do sada pretrpio 21 izmjenu.

Ključne riječi

Komentara 1

BR
brodarevac
14:14 05.04.2017.

valjda čovjek misli kako u FBiH tako i u RS na čitavom nivou i još da se ukinu kantoni gdje bi nam kraj bio. Što jest jest bilo bi veliki broj nezaposlenih (toliko vlada i ministara nema nijedna država, osim naše koja je manje od glavnih gradova pojedinih država). Ali to nekima drugima ne bi odgovaralo kako čovejk reče nema političke volje. Lijanović je zakon sa svojom incijativom za smanjivanje političkog aparata, podržimo tu ideju.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije