11. ciklus obuke

Probno predavanje kao uvod u 11. ciklus obuke za CNC operatera u INTERA TP-u

CNC operater
24.04.2017.
u 15:51

U posljednje vrijeme se zanimanje CNC operatera istaknulo kao najtraženije strukovno zanimanje u Europi. INTERA Tehnološki Park ponosno organizira već 11. ciklus obuke za CNC operatera čime doprinosi razvoju spomenutih kadrova, ali i metalnog sektora u cjelini. Kvalitetni predavači i najsuvremena oprema rezultirali su  zapošljavanjem gotovo polovice polaznika prethodnih ciklusa, priopćeno je iz INTERA Tehnološkog Parka. 

Probna predavanja će se održati u četvrtak, 27.4.2017. godine s početkom u 17:00h u prostorijama INTERA HTEC centra. Tijekom predavanja polaznicima će kroz prezentacijski dio biti predstavljeni edukacijski paketi koji se nude u sklopu centra, a nakon toga će imati priliku sudjelovati u izradi metalnog elementa na osnovu radioničkog crteža te uživo vidjeti i osjetiti kako izgleda proces izrade metalnog dijela na CNC stroju.

Pored same obuke, INTERA HTEC polaznicima pruža i priliku da stupe u kontakt s zainteresiranim poslodavcima-poduzećima u regiji koja traže kadrove ovog profila. Prijave za probna predavanja mogu se izvršiti putem emaila na htec@intera.ba, ističe se u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije