GraničnA policija BiH

Privremeno suspendiran policijski službenik

granična policija
15.06.2016.
u 11:30

 Ravnatelj Granične policije (GP) BiH Zoran Galić danas je donio rješenje kojim je privremeno suspendiran policijski službenik S. H. (1963.), priopćeno je iz GP BiH. 

Stegovno povjerenstvo Granične policije BiH prethodno je protiv S. H. pokrenulo stegovni postupak zbog postojanja osnova sumnje da je počinio više težih povreda službene dužnosti definiranim Zakonom o policijskim službenicima BiH i to: "ponašanje koje narušava ugled policijskog organa", "davanje netočnih podataka koje utiču na donošenje odluka nadležnih organa ili izazivaju druge štetne posljedice" i "zlouporaba službenog položaja".

Uzimajući u obzir prirodu težih ozljeda službene dužnosti koje se S. H. stavljaju na teret, okolnosti pod kojima su počinjene i činjenicu da je riječ o visokočinovanom policijskom službeniku, u svrhu zaštite interesa i ugleda službe doneseno je rješenje o privremenoj suspenziji koja će trajati do okončanja stegovnog, odnosno kaznenog postupka, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?