Privremeni izvod iz središnjeg biračkog popisa

11.06.2024.
u 14:32

 Privremeni izvod iz središnjeg biračkog popisa izlaže se na uvid javnosti od 120. do 90. dana prije dana održavanja izbora. Za lokalne izbore 2024. godine, koji će biti održani 6. listopada ove godine, razdoblje izlaganja je od 8. lipnja do 8. srpnja ove godine. Privremeni izvod izrađen je sa stanjem na dan raspisivanja izbora, tj. 8. svibnja ove godine, po osnovnim izbornim jedinicama i biračkim mjestima s prethodnih izbora. Izvod ne sadrži podatke o jedinstvenom matičnom broju i adresi birača.

Izborna povjerenstva dužna su izložiti privremene izvode iz središnjeg biračkog popisa u propisanom roku u centru za birački popis, mjesnim zajednicama i drugim pogodnim mjestima utvrđenim planom izlaganja. Svoje biračko pravo državljani BiH mogu provjeriti i na web-stranici Središnjeg izbornog povjerenstva BiH pod linkom "Jeste li registrirani": https://www.izbori.ba/Default.aspx?Lang=3&CategoryID=509

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije