Vijeće ministara BiH

Pripremiti strategiju za borbu protiv korupcije 2024–2028

Vijeće ministara BiH
20.11.2023.
u 19:06

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine donijelo je Odluku o imenovanju Radne skupine za izradu Strategije za borbu protiv korupcije 2024 - 2028 i pratećeg akcijskog plana za njezinu provedbu u ovom razdoblju, uz prihvaćenu korekciju na sjednici. 

Uz predstavnike Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije i parlamentarnog Povjerenstva za nadzor i praćenje rada ove agencije, u Radnu skupinu su imenovani predstavnici nadležnih ministarstava BiH, državnih i institucija Vijeća ministara BiH, entitetskih ministarstava i institucija Brčko distrikta BiH, kao i kantonalnih institucija zaduženih za borbu protiv korupcije.       

Zadatak Radne skupine je da izradi i Vijeću ministara BiH dostavi nacrt strategije za borbu protiv korupcije 2024 – 2028 i akcijskog plana za provedbu strategije za borbu protiv korupcije 2024 – 2028 u roku od četiri mjeseca od dana donošenja ove odluke, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?