“Ljubičanstvene”

Pripremaju se za gostovanje u RH i Europsko prvenstvo

09.08.2016.
u 11:00

Za “ljubičanstvene” odmora nema čak ni ljeti. Naime, Kiseljačkim mažoretkinjama prepoznatljivim po ljubičastim odorama i ovo ljeto obilježit će brojne nastupe u BiH i inozemstvu. Nedavno su djevojke iz Kiseljaka boravile na turneji u Makedoniji, a pune dojmova s druge po redu turneje po toj zemlji, “ljubičanstvene” su se vratile u rodni Kiseljak. Uslijedio je kratak predah te ponovno put, ovog puta u grad na Drini, Goražde. Po riječima Valentine Vidović, predsjednice Udruge kiseljačkih mažoretkinja, nastup u Goraždu, na XIX. međunarodnom festivalu prijateljstva dogovoren je još u lipnju prošle godine.

“Na festivalu u Goraždu nastupile su juniorke i seniorke kojima je u desetak minuta nastupa uspjelo potpuno osvojiti publiku. Uistinu smo zahvalni organizatoru na pozivu jer u Goraždu smo se osjećale kao doma i tretirane smo poput kraljica.

U međuvremenu smo dobile i povratne informacije organizatora koje potvrđuju da je publika oduševljena našim nastupom, prenijela nam je dojmove s nastupa “ljubičanstvenih” na Međunarodnom festivalu prijateljstva u Goraždu voditeljica tima Valentina Vidović.

Djevojke koje će ipak ugrabiti malo vremena za predah očekuju pripreme za nastup u Hrvatskoj početkom rujna gdje su gošče Klinčaselskim mažoretkinjama. Kraj rujna rezerviran je za Europsko juniorsko prvenstvo. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije