najavio velika ulaganja

Princ iz Saudijske Arabije dolazi ulagati u BiH

14.05.2017.
u 18:14

Oduševljen je onim što je vidio prošle godine, a ovaj put je najavio i velika ulaganja, ali i dovođenje drugih investitora...

Saudijski princ Salman bin Abdul Aziz bin Salman el-Saud dolazi u Sarajevo i održat će niz sastanaka s čelnim ljudima iz oblasti energetike i građevinarstva, saznaje Avaz. Razgovarat će o velikim ulaganjima, za koje je princ posebno zainteresiran nakon prošlogodišnjeg posjeta našoj zemlji.  

Posjet je navodno dogovoren tijekom tjedna na više sastanaka u Parizu koje su s princom održali braća Almir i Alen Divović, vlasnici rent-a-car i VIP agencije „Hisetours“ koja je kraljevskog gosta i prošle godine dovela u našu zemlju. 

- Pozvao nas je kako bismo dogovorili detalje posjeta našoj, ali i zemljama u regiji. Oduševljen je onim što je vidio prošle godine, a ovaj put je najavio i velika ulaganja, ali i dovođenje drugih investitora, uglavnom Europljana. Zainteresiran je za projekte energetike i građevinarstva, potvrdio je Divović. 

Salman, koji je bio jedan od najvećih financijera kampanje novoizabranog francuskog predsjednika Emmanuela Macrona i jedan od najbogatijih ljudi svijeta BiH je posjetio u lipnju prošle godine, a tijekom višetjednog boravka uživao je u prirodnim ljepotama BiH, a okušao se i u raftingu niz Neretvu. 

Za vrijeme boravka u Parizu, princ je braću Divović zadužio da organiziraju sve za biznis forum koji će se održati u lipnju, a na kojem će se potencijali naše zemlje biti predstavljeni kineskim investitorima koji svoje poslove vode širom svijeta. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije