MISTERIJ

Prije godinu dana izašao iz apartmana u Splitu i nestao; ostavio novac, mobitel...

27.08.2021.
u 09:47

Novac, mobitel i laptop pronađeni su u apartmanu, kao i njegovi dokumenti, kreditne kartice i ostali osobni predmeti.  

Prije desetak dana prošla je godina od kada je u Splitu nestao 48-godišnji turist Arkady Kuhn, rođeni Latvijac s prebivalištem u Zürichu u Švicarskoj, koji je imao i njemačko i švicarsko državljanstvo, piše Slobodna Dalmacija.

Policija i dalje ne zna što mu se dogodilo, a prema neslužbenim informacijama, do sada u cijelom slučaju nije uočeno ništa što bi ih upućivalo da je Arkadyjev nestanak posljedica nekog kaznenog djela.

Došao na odmor i nestao

48-godišnji trgovački putnik, koji je radio za jednu njemačku modnu tvrtku, u Hrvatsku je došao na odmor s prijateljima. Kada im je odmor završio, njegovi prijatelji su se vratili kući, a Arkady je kazao da će ostati još koji tjedan u Splitu kako bi ga bolje upoznao. 

Nekoliko dana nakon što je ostao sam u Splitu, 11. kolovoza prošle godine oko 21 sat Kuhn je izišao iz apartmana odjeven u bijelu majicu, jeans hlače i bijele Lacoste natikače na nogama. Nikad se nije vratio i tada je zadnji put viđen, odnosno snimljen je nadzornim kamerama jednog obližnjeg objekta.

Policija je pretražila okolne plaže, ali nije ništa pronađeno. Novac, mobitel i laptop pronađeni su u apartmanu, kao i njegovi dokumenti, kreditne kartice i ostali osobni predmeti. 

Policija i dalje ne isključuje ni jednu mogućnost – od toga da je moguća žrtva kaznenog djela, da je možda sam sebi ​oduzeo život ili da je, pak, negdje nastradao nesretnim slučajem. Sve se opcije i dalje istražuju, a svi oni koji imaju bilo kakvu informaciju, pa makar je smatrali i nevažnom, o nestalom Latvijcu, neka se jave na 192.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?