RODITELJI U PANICI:

Prijavljen pokušaj otmice djevojčice na Buni kod Mostara!

silovanje
14.04.2017.
u 19:00

U MUP-u HNŽ-a su za Dnevni list potvrdili kako su roditelji jedne maloljetne djevojčice prijavili slučaj te kako su nakon toga brzom reakcijom policije na sjeveru Mostara, u naselju Vrapčići uhićene osobe u kombiju koje su privedene i ispitane

Strah i panika posljednjih dana vladaju među djecom i roditeljima u mostarskom naselju Buna nakon što je prijavljen slučaj pokušaja otmice jedne djevojčice.

Prema navodima školaraca i mještana toga naselja, prije nekoliko dana ispred pekare na Buni koja se nalazi odmah uz magistralnu cestu M-17 iz kombija narančaste boje muška i ženska osoba su djevojčicu pozivale da uđe u kombi mameći je slatkišima, ali je ona uspjela pobjeći.

Nakon brze prijave roditelja, policija je brzo reagirala i uhitila jednu osobu. Prema policijskim izvorima istraga još traje i prate se sumnjiva vozila slična opisu koji je dala djevojčica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije