NIJE ŽELIO ODUSTATI

Priča o hrabrosti jednog vatrogasca koja vas neće ostaviti ravnodušnima

NIJE ŽELIO ODUSTATI
25.03.2017.
u 15:15

Vatrogasac se spustio na sve četiri kako bi kroz vatru i dim spasio uplašenog psa, zaglavljenog u gorećem stanu, prenosi Net.hr

Kada se vlasnica psa, sestra na radiologiji Chrystal Lamirande (35), vratila tog poslijepodneva kući, od susjeda je doznala kako je u njenom stanu izbio požar te da stižu vatrogasci. Vatra je zahvatila gotovo čitav stan u kojem se nalazio Chrystalin mezimac, pas Nalu.

Vatrogasac Andrew Klein uspio je spasiti malog Nalua, 10-godišnjeg mješanca kovrčavog bišona i shih tzua, iz zapaljenog stana u Santa Monici, piše RT.

‘Mislila sam da je umro’

“Bio je totalno beživotan”, rekao je Klein. “Pokupio sam ga i pobjegao iz stana jer vrijeme je ključno, posebno kada se radi o malenome psu”, dodao je vatrogasac.

Mislila da je uginuo

“Oči su mu postale staklenaste, nije disao i već sam pomislila kako je mrtav”, rekla je Lamirande, dodajući “Vatrogasac je rekao, ‘Ja sam pozitivna osoba. Sad ćemo ga vratiti natrag.”

Nakon napetih dvadesetak minuta umjetnog disanja usta na njušku i trljanja trbuha, vatrogasci su uspijeli povratiti Nalua natrag među žive, nakon čega je odveden u bolnicu gdje je proveo slijedeća 24 sata u komori s kisikom kako bi se što prije oporavio.

Sada je vraćen presretnoj i zahvalnoj gazdarici, koja je oduševljena što je njen ljubimac preživio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije