U 77 godini

Preminuo Zdravko Juričić – Barabić

06.09.2021.
u 15:29

Danas je u 77-oj godini preminuo Zdravko Juričić – Barabić.

Sve nas je rastužila vijest o smrti dugogodišnjeg posjetitelja utakmica HNK Brotnjo-Čitluk, velikog zaljubljenika i navijača kluba, Zdravka Juričića-Barabića.

Njegova ljubav prema Brotnju i nogometu bila je nemjerljiva. Pokojni Zdravko ostat će upamćen po svom prepoznatljivom stojećem stavu, gestikulacijama i verbalnoj komunikaciji kroz koju je komentirao nastupe igrača i davao im stručne savjete, a komentare i savjete upućivao je i prema stručnom stožeru Brotnja uz istovremeno i bodrenje. Posebno je bio osjetljiv i kritičan na sudačke odluke uz obveznu upadicu “GOSPON SUDAC ” i “PO MOM SATU JE KRAJ”.

Svakako treba istaknuti da je sve to bilo iznimno fer i korektno bez ikakve negativnosti, ružnih riječi ili psovke, tako da je često znao na kraju utakmice biti opravdano kritičan, ali i pohvaliti igrače kako Brotnja tako i gostiju, a često i suce utakmice.

Stoga će ostati velika praznina na tribinama Bara. Njegova nazočnost i pozitivno ozračje za vrijeme utakmica Brotnja, koje je redovito posjećivao unatoč lošem zdravstvenom stanju posljednjih godina, nedostajat će svim zaljubljenicima u nogomet.

Počivao u miru Božjem!

HNK Brotnjo-Čitluk ovim putem supruzi Štefici, članovima obitelji i ostalim ožalošćenima izražava iskrenu sućut.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?