Velika tragedija Bojane Mutić

Preminuo stariji sin poznate modne blogerice iz Banja Luke, a drugi u kritičnom stanju

25.02.2024.
u 12:58

Iako je njezin najstariji sin, kojem je dijagnosticirana jedna od najtežih genetskih bolesti, Paelizeus Merzbacher, preminuo prošli mjesec, Mutić je tek sada smogla snage o tome govoriti

Poznata banjalučka modna blogerica, Bojana Mutić, podijelila je sa svojim pratiteljima bolnu vijest o smrti prvog sina Nikolaja (12), dok je drugi sin (9) u kritičnom stanju. Iako je njezin najstariji sin, kojem je dijagnosticirana jedna od najtežih genetskih bolesti, Paelizeus Merzbacher, preminuo prošli mjesec, Mutić je tek sada smogla snage o tome obavijestiti javnost.

'Dragi prijatelji, klijenti, kolege, nisam smogla snage ranije vam se obratiti. Nemam je ni danas, ali je neophodno, iz razloga kojeg ću objasniti u nastavku. Nama se dogodila najveća tragedija. Naš stariji sin Nikolaj preminuo je 25. siječnja, a Maksim je i dalje u kritičnom stanju', napisala je Mutić na svom Facebooku. 

Pišem vam jer je to jedini način da se svima obratim. Svima vama koji ste upoznati s tragedijom koja nas je zadesila, zahvaljujem na izrazima sućuti, iskazanoj ljubavi, podršci i brizi. Hvala, ali nama se ne može pomoći, a ja ne mogu komunicirati, odgovarati na pozive, razgovarati, primati posjetitelje. U ovakvim okolnostima jedva preživljavam svaku sekundu, a ono malo snage što nemam čuvam za brigu o Maksimu', napisala je Mutić.

'A svima vama koji do ovog trenutka niste znali što se dogodilo, ispričavam se što nisam našla način da to učinim ranije, da vas obavijestim i molim za razumijevanje i strpljenje, jer nisam u mogućnosti izvršavati svoje obveze, odgovarati na poruke, mailove, upite, zahtjeve... Do daljnjega, ili nikad, ne znam. U ovom teškom trenutku o tome nije moguće i nije umjesno govoriti. Oprostite mi i hvala', rekla je ova hrabra majka. 

Bojana Mutić popularnost je stekla kao blogerica, koja kroz svoj blog 'Moda i Tako To', dokumentira modu i umjetnost kroz svakodnevni život.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?