TUŽNA VIJEST

Preminuo otac Dražena i Ace Petrovića, dugo se borio s bolešću

27.04.2021.
u 16:33

Biserka Petrović i suprug joj Jole 60. godišnjicu braka proslavili su u srpnju 2019. godine, a Jole je preminuo dva mjeseca prije 94. rođendana

Nakon duge i teške bolesti, u 94. godini, u Zagrebu je preminuo Jole Petrović, otac Dražena i Aleksandra Petrovića, najpoznatijeg bratskog tandema u hrvatskoj košarci.

Za razliku od dinamične i vitalne supruge mu Biserke, koja još uvijek društveno aktivna i prilično angažirana oko svih aktivnosti Muzejsko memorijalnog centra Dražen Petrović, tata Petrović živio je povučeno a na koncu ga je i bolest prikovala za krevet. 

Jole Petrović rođen je u Trebinju, a posao policijskog službenika odveo ga je u Šibenik gdje je i upoznao Biserku s kojom se oženio i dobio dva sina. Biserka i Jole živjeli su u skladnom braku čijih 60 godina trajanja su proslavili u srpnju 2019. godine.

Po želji pokojnika, preminulog dva mjeseca prije 94. rođendana, tata Petrović bit će ispraćen na zagrebačkom Krematoriju, uz nazočnost samo članova najužeg obiteljskog kruga. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije