u 54. godini

Preminuo direktor tvrtke Perutnina Ptuj Mladen Andrić

26.02.2021.
u 19:38

Direktor tvrtke Perutnina Ptuj Mladen Andrić preminuo je u 54. godini. Zaposlenici ove tvrtke opraštaju se od njega.

U svom dopisu napisali su slijedeće: "Perutnina Ptuj-BH  i Perutnina Ptuj S sa žalošću obavještavaju da je direktor Mladen (Andrija) Andrić preminuo 26. veljače 2021 (1967 – 2021). Mladen Andrić cijelu karijeru bio je na neki način vezan za Perutninu Ptuj – od studentskih dana u tvrtki Eurobest, koja je bila distributer i zastupnik proizvoda Perutnine Ptuj, pa do zaposlenja u novoosnovanoj tvrtki Perutnina Ptuj BH, koju je vodio od 2007. godine. Svojim nesebičnim zalaganjem, aktivnostima i donošenjem odluka ponosno je vodio tvrtku te poticao njezin rast iz godine u godinu".   

„Čovjek, prijatelj, suosjećajan, nesebičan, znao je kako svakome pristupiti“,  tim riječima ga opisuju suradnici u tvrtki. Bio je njen simbol, prenosi Hayat. 

Njegovu stručnost i odlike vođenja prepoznala je i stručna javnost pa je tako 2011. godine bio dobitnik najvećeg poslovnog priznanja “Najmenadžer BiH” na prestižnom 25. Izboru najmenadžera za BiH, jugoistočnu i srednju Europu, dok je Perutnina Ptuj-BH ponijela titulu “Najkompanije u BiH” iste godine.

"Ovim putem u ime svih zaposlenih izražavamo najiskreniju sućut ožalošćenoj obitelji i prijateljima" – kazali su iz Perutnine Ptuj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije