Uz jednu od fotografija s Facebooka stoji oproštajna poruka

Preko društvenih mreža oprostili su se kao da su znali što ih čeka

20.12.2015.
u 07:00

Prepuni planova za svoju budućnost nakon okončanja studija u gradu na Neretvi, svoj život su okončali upravo u toj hladnoj rijeci

Za Tenu, Domagoja, Antonia i Vjekoslava, četvoro studenata mostarskog Sveučilišta iz Slavonije, put kući na božićne blagdane se pretvorilo u put bez povratka, piše Večernji list BiH. Jedini preživjeli, Stjepan, u nevjerici je jučer u mostarskoj bolnici iščekivao da se na vratima pojavi četvero njegovih suputnika i prijatelja koji su svoje mlade živote okončali u hladnoj Neretvi.

Život kroz fotografije

Jučer smo na Facebooku pokušali doznati nešto više o mladim Slavoncima. Ana i Vjekoslav u vezi su još od 2010. Dvoje mladih Vinkovčana inače su bili iz susjednih sela, Antonija iz Momleta, a Vjekoslav iz Donjeg Novog Sela, zajedno su provodili ljetovanja, proslavljali nove godine, studirali daleko od doma, u drugoj državi i na koncu zajedno otišli u neki drugi, bolji svijet. Domagoj, Đakovčanin, sudeći po profilu na FB, zavolio je grad na Neretvi i Stari most na kojem se i fotografirao s majkom. "Majka je besmrtna ljubav, ljubav koja nema usporedbe, ona kojoj donosiš svoje nevolje i kojoj je uvijek stalo, piše Večernji list BiH.

Majke su sve to i još mnogo toga", napisao je Domagoj uz fotografiju s majkom. Ono što je sviju ostavilo u šoku je fotografija koju je večer prije nesreće postavio jedan od njegovih prijatelja, a na kojoj je i Domagoj. Komentar uz fotografiju je "..nikad zbogom, samo doviđenja.. ".

Zajednička putovanja

Domagoj je sa Stjepanom prije nepuna dva mjeseca posjetio i Trogir, prijatelji su se fotografirali uz brodice. Uživali su u studentskim danima. Đakovčanka Tena jedva je čekala krenuti na put doma za blagdane. Iako je uživala u Hercegovini, rado se vraćala svojoj Slavoniji. Dan prije pogibije Tena je na Facebooku napisala kako se osjeća sretno jer putuje za Đakovo. Put koji se na kraju pokazao kao put bez povratka. *

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije