Klub vijećnika HDZ-a BiH u GV Grada Mostara

"Preispitati odluku kojom se TC “Bingo” daje odobrenje za rad nedjeljom"

02.06.2022.
u 19:54

Klub vijećnika HDZ-a BiH u Gradskom vijeću Grada Mostara traži od gradonačelnika Maria Kordića da preispita odluku Službe za inspekcijske poslove Grada Mostara kojom se trgovačkom lancu “Bingo” na lokaciji Vrapčići daje odobrenje za rad nedjeljom.

"Prema našim saznanjima Služba za inspekcijske poslove je navedeno odobrenje izdala suprotno odredbama Odluke o radnom vremenu objekata u kojima pravne i fizičke osobe obavljaju svoju djelatnost na području Grada Mostar jer je zahtjev za odobrenje za rad nedjeljom podnesen izvan roka utvrđenog člankom 5. stavak 5. Odluke. 
"5) Zahtjev za izdavanje odobrenja za rad iz stavka (3) i (4) ovog članka podnosi se u roku od trideset (30) dana od dana stupanja na snagu ove Odluke putem nadležne službe Grada i isti se ne može mijenjati sljedećih šest mjeseci.”, priopćio je Klub vijećnika HDZ-a BiH u Gradskom vijeću Grada Mostara. 

"Od gradonačelnika Grada Mostara tražimo utvrđivanje činjenica vezanih za ovaj propust, poništavanje navedenog Rješenja za rad nedjeljom, kao i utvrđivanje odgovornosti za kršenje odluke Gradskog vijeća, prekoračenje ovlaštenja i zloupotrebu položaja djelatnika Službe za inspekcijske poslove.", navodi Klub vijećnika HDZ-a BiH u Gradskom vijeću Grada Mostara.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?