Lucija Ljubić

Predstavnica BiH pri Ujedinjenim narodima u Ženevi sastala se sa direktorom Svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo

Lucija Ljubić
VL FOTO
27.11.2015.
u 15:19

Stalna predstavnica Bosne i Hercegovine pri Ujedinjenim narodima u Ženevi veleposlanica Lucija Ljubić, razgovarala je 26. studenog 2015. godine u Ženevi sa generalnim direktorom Svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo (WIPO) Francisom Gurryjem.

Veleposlanica Ljubić je upoznala generalnog direktora Gurryja sa radom Instituta za intelektualno vlasništvo BiH i sa obavljanjem poslova ovog Instituta u području zaštite intelektualnog vlasništva utvrđenim Zakonom o osnivanju Instituta za standarde, mjeriteljstvo i intelektualno vlasništvo BiH. Veleposlanica je dalje navela važnu ulogu i uspeh Instituta u provođenju nadzora nad izvršavanjem zakona i propisa i istakla njegov značajan doprinos BiH u ostvarivanju članstva i održavanju suradnje sa međunarodnim institucijama u oblasti intelektualnog vlasništva. Generalni direktor Gurry je pohvalio zalaganja BiH za provedbu pravilnika i propisa utvrđenim WIPO regulativama.

Također je izrazio zahvalnost na sudjelovanju našeg izaslanstva na pedeset petoj seriji sastanaka skupštine država članica, održanoj u listopadu ove godine, kao i na doprinosu naših stručnjaka u postizanju niza pozitivnih rezultata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije