Turistička zajednica HNŽ na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Predstavljena cjelokupna turistička ponuda Hercegovine, već prvog dana sajma štand ostvario odličnu posjećenost

23.02.2024.
u 11:14

Na Beogradskom sajmu svečano je otvoren 45. Međunarodni sajam turizma koji se održava od četvrtka 22. do nedjelje 25. veljače 2024. godine. Radi se o jednom od najznačajnijih turističkih događanja u regiji jugoistočne Europe.

Bogat izlagački program predstaviće preko 400 izlagača iz više od 27 zemalja. Grčka je zemlja partner, a otvaranju manifestacije nazočila je Olga Kefalogiani ministrica turizma Republike Grčke, koja je optimistično govorila o zajedničkoj viziji budućnosti turizma.

Na štandu koji je osigurala Turistička zajednica HNŽ nastupa i Grad Mostar, Turistička zajednica Grada Mostara i Mostarski aerodrom, predstavlja se cjelokupna turistička ponuda Hercegovine, i već prvog dana sajma štand je ostvario odličnu posjećenost te su održani sastanci s ključnim partnerima na tržištu kao i s brojim predstavnicima medija. Zajedno sa osobljem Turističke zajednice, na štandu je goste dočekao i novoimenovani v.d. direktor Glavnog ureda TZ HNŽ, gospodin Anđelko Maslać, te zamjenik direktora gospodin Semir Temim. U fokusu nastupa TZ HNŽ  biće turističke atrakcije, sadržaji, manifestacije koje su u ponudi svih općina županije ali i hercegovačka gastronomija. 

Na Sajmu turizma u Beogradu ove godine pod sloganom „Avantura počinje ovde!“, tradicionalno sudjeluju najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tour-operatori. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije