22. prosinca

Predstavljanje projekta 'Mostar Europska prijestolnica kulture 2024'

mostar
21.12.2017.
u 21:27

Građanima Mostara u petak, 22. prosinca, bit će predstavljen projekt ''Mostar Europska prijestolnica kulture 2024.'' gdje će oni moći dati svoje mišljenje o tome što žele poboljšati u svome gradu i što misle o samoj kandidaturi za tu prestižnu titulu.   

Predstavljanje će se održati u 11 sati na šetnici u Ulici Nikole Šubića Zrinskoga u Mostaru, a organizatori će građanima, kroz razgovor i promotivni materijal, pokušati pobliže objasniti koje bi koristi ta prestižna titula donijela Mostaru.   

"U ovom projektu očekujemo sudjelovanje svih stanovnika, a pozitivan efekt projekta se kroz kulturu treba reflektirati na cjelokupnu populaciju grada i na sve segmente gradskog života", ističu iz Inicijalnog tima "Mostar EPK 2024".

Podsjećaju također kako je za izradu aplikacije ostalo nešto manje od godinu dana te da je potrebno uložiti mnogo truda i rada da Mostar dobije titulu Europske prijestolnice kulture. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?