25. srpnja

Predsjedništvo Skupštine Saveza općina i gradova FBiH o pitanjima migranata

17.07.2018.
u 12:39

U skladu sa Zaključkom s Pete sjednice Predsjedništva Skupštine Saveza općina i gradova Federacije BiH, 25. 7.2018. bit će održana Tematska sjednica Predsjedništva Skupštine Saveza općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine na temu pitanja migranata u Bosni i Hercegovini.

Sjednica će se održati u Hadžićima, multimedijalna sala – Hoše comerc, Hadželi bb, s početkom u 12. sati. Na Tematsku sjednicu Predsjedništva su pozvani predstavnici svih jedinica lokalne samouprave iz Federacije Bosne i Hercegovine kao i relevantni predstavnici državne i entitetske razine vlasti u BiH. 

Ovo će također biti prilika da se razmotre pitanja vezana za aktualnu problematiku izazvanu rastućim brojem migranata na području Bosne i Hercegovine, te da se kroz razmjenu informacija pokušaju iznaći moguća rješenja po pitanju aktivnosti na kontroliranju i stavljanju pod nadzor migrantske krize u Bosni i Hercegovini, priopćio je SOGFBIH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije