Sutra sjednica

Predsjedništvo BiH o pripremama odgovora na Upitnik EK

24.07.2017.
u 12:48

Izvješće o poduzetim mjerama i preostalim aktivnostima u vezi s pripremama odgovora na Upitnik Europske komisije, jedna je od točki dnevnog reda sjednice Predsjedništva BiH koja je najavljena za sutra.

Na dnevnom redu 37. sjednice državnog Predsjedništva je i Prijedlog platforme za nastup izaslanstva BiH na 72. zasjedanju Generalne skupštine UN-a, New York u rujnu te Prijedlog odluke o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja sporazuma Vijeća ministara BiH i Vlade Narodne Republike Kine o ukidanju viza za nositelje putovnica. 

Izvješće sa sastanka Sjevernoatlantskog vijeća na razini stalnih predstavnika (NAC)+ BiH, održanog u Bruxellesu 20. srpnja, također je na dnevnom redu. 

Predsjedništvo BiH trebalo bi raspravljati i o Prijedlogu odluke o prihvaćanju Amandmana broj 3 na Ugovor o financiranju sklopljen od i između Europske investicijske banke, BiH i Federacije BiH 15. srpnja 2008. godine u Sarajevu i 18. kolovoza 2008. godine u Luxemburgu i naknadni Amandman na Ugovor/Vodovod i kanalizacija u Federaciji BiH.

U prijedlog dnevnog reda sjednice Predsjedništva BiH je i Prijedlog odluke o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja sporazuma Ministarstva obrane BiH i Ministarstva narodne obrane Narodne Republike Kine o vojnoj pomoći BiH, najavljeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?