rama

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović sa izaslanstvom na proslavi Male Gospe u Rami na Šćitu

rama
08.09.2016.
u 16:30

Izaslanstvo HDZ-a BiH predvođeno predsjednikom HDZ-a BiH i hrvatskim članom Predsjedništva BiH Draganom Čovićem boravilo je danas na proslavi Male Gospe u Rami na Šćitu. 

Svetište na Šćitu bilo je puno okupljenih vjernika. Od ranih jutarnjih sati pristizale su kolone hodočasnika iz župa središnje Bosne, Uskopaljske doline, Tomislavgrada, Livna, hercegovačkih župa, kao i Hrvatske, posebno Sinjske i Imotske krajine. 

Svečana sveta misa služena je u samostanskom dvorištu, a predvodio ju je fra Zdravko Dadić, župnik u Sesvetskoj Sopnici i definitor Bosne Srebrene. 

Prije sv. mise, a u povodu Dana općine Prozor-Rama, položeni su vijenci i zapaljene svijeće ispred spomen-ploča s imenima ramskih žrtava kroz brojne ratove. Vijenac i svijeću položilo je i izaslanstvo HDZ-a BiH i Hrvatskog narodanog sabora. 

I ovom prilikom izaslanstvo HDZ-a BiH dalo je podršku kandidatu HDZ-a BiH za načelnika općine Prozor Rama, Anti Pavličeviću na predstojećim Lokalnim izborima u BiH 2016. 

Na proslavi su nazočili i kandidati HDZ-a za XI. izbornu jedinicu na predstojećim izborima za Sabor Republike Hrvatske koji će se u BiH održati 10. i 11. rujna ove godine, predvođeni nositeljem liste Božom Ljubićem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?