PANTOVČAK U AKCIJI
Povratak na članak

Predsjednica će Haaški sud kritizirati u Vijeću sigurnosti

Sjednica Vijeća UN-a bit će 6. prosinca, a Grabar-Kitarović ponovit će stav žalbenog vijeća da se nije sudilo Tuđmanu, Šušku i Bobetku

Komentari 1

SA
samopravda
14:47 01.12.2017.

Gosp. Kolinda , dosta je nama vise vasih sranja i vase izdajnicke politike. Dosta je vise mazanja ociju Hrvatskom narodu . Ma vi cete Masonko pricati u UN, OJ STO JE TO VAZNO, oni ce sigurno da slusaju i promijenee odluku ma daj ne budite smijesni. Vi i vasi prijatelji iz politickog vrha ste odgovorni sto se ovo desilo, za sve ove presude za smrt generale Praljka i sve one koji polozise zivote na oltar domovine. Vi masonko ste krivi sto ste napravili sluge irobove od hrvatskog naroda , sto taj napaceni narod svakoga dan napust Hrvatsku i bjezi u inozemstvo jer vise nema sta u toj prelijepoj drzavi koju ste opljackali i probili. Hrvatski narode probudi se i kazite dosta je toga uzmite stvar usvoje ruke i odjebite te koji vas unistavaju.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.