SARAJEVO

Krišto sa zapovjednicom NATO-ova stožera u Sarajevu: Suradnja s NATO-om od iznimne važnosti za BiH

02.02.2023.
u 16:51

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto razgovarala je danas sa zapovjednicom NATO-ova stožera u Sarajevu brigadnom generalicom Pamelom McGaha.

Predsjedateljica Krišto je izrazila zahvalnost NATO-ovu stožeru u Sarajevu na kontinuiranoj potpori Bosni i Hercegovini u reformi obrambenog sektora, procesu integracija u NATO i doprinosu općoj sigurnosti i stabilnosti BiH. Ocijenila je kako je suradnja s NATO-ovim stožerom od iznimne važnosti za Bosnu i Hercegovinu te naglasila kako punopravno članstvo u NATO-u ostaje jedan od ključnih vanjskopolitičkih prioriteta BiH. 


 
Tijekom susreta konstatiran je značaj nastavka programa razvoja i modernizacije Oružanih snaga BiH kao i nastavka sudjelovanja Bosne i Hercegovine u združenim mirovnim operacijama s članicama NATO-a.
 
Zapovjednica NATO-ova stožera u Sarajevu brigadna generalica McGaha čestitala je predsjedateljici Krišto na imenovanju i izrazila uvjerenje o dodatnom intenziviranju suradnje Bosne i Hercegovine i NATO-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije